Az Adobe pár héttel ezelőtt bemutatta a Fast Company új alkalmazását, ami már a nyáron megjelenő Adobe Publish rendszerében készítettek el. Ez a szolgátatás fogja váltani a jelenlegi Digital Publishing Suite megoldást. A Fast Company app már nem csak iPad-re, hanem iPhone-ra is letölthető volt, így az azóta eltelt időszakot jól ki is elemezte az két cég, amikből készítettek egy jó kis infografikát. Íme:

Adobe-fastco-FreshContent-blog-infobits-04232015_fnl Adobe-fastco-CuratedArticles-blog-infobits-04232015_fnl Adobe-fastco-OnTheGoAccess-blog-infobits-04232015_fnl Adobe-fastco-WordOfMouth-blog-infobits-04232015_fnl
Az eredmények szinte magukért beszélnek. Az angolul annyira nem tudóknak segítek. Azok akik letöltötték az appot, 5.4 cikket olvastak el hetente, 3.5-szer nyitották meg az appot hetente, az olvasók 75%-a ajánlotta az alkalmazást a barátainak, a 90%-uk naponta böngészte a cikkeket, és a felhasználók/olvasók 70%-a iPhone-ra is letöltötte az appot. Ezek a számok globálisan értendőek, tehát nem csak USA. Érdemes ezeket a számokat megjegyezni, és jó kiindulási adat lehet egy új digitális magazin indításához.